пʼятницю, 27 квітня 2018 р.

Тиждень дитячого читання


Похожее изображение
Читати – це модно!
Читати – це мудро!
Читайте ви вільно!
Читайте повсюди!
       З року в рік, наприкінці квітня, в Тимченківській бібліотеці традиційно проходить тиждень дитячого читання. В рамках цього тижня бібліотекар підготувала різноманітні заходи для юних читачів. Все це робиться для того, щоб зацікавити маленького читача, привити йому любов до книги та читання. Тиждень дитячого читання є своєрідною акцією з популяризації надбань національної та світової культури, сприяє поглибленню і розширенню читацьких інтересів.
     Тиждень дитячого читання проходив під  назвою 
         «Читання – це ключ до майбутнього»  з 24 по 28 квітня і об'єднував в собі комплекс заходів, присвячених дитячій літературі, дитячому читанню.
    В бібліотеці було організовано книжкову виставку «Країна казкова – країна книжкова». Проведено презентацію літературних новинок: «По літературному морю на книжкових вітрилах». Діти уважно та з цікавістю сприймали нові книги та з радістю взяли їх для читання.
    Пройшов літературний експрес: « Книг незмірна глибина». 
На заході бібліотекар розповіла дітям про користь читання для здоровˈя, ознайомила з цікавими фактами про книги. Діти, за допомогою презентації, потрапляли до цікавих місць, знайомилися з неймовірними книгами – світовими рекордсменами.
   «Прекрасний скарб – книга» під такою назвою в бібліотеці проведений  літературний калейдоскоп на якому присутні розширили свої знання про історію появи і розвитку книги, структуру книжки, про популярні видання. Проведено цікаву вікторину за сюжетами дитячих книжок.
    Дуже зацікавила юних читачів віртуальна подорож: 
                          « Памятники книзі у  світі».
    А також був проведений флеш-моб «Хай дітвора уся читає, бо книга нас усіх єднає». Його метою є залучення дітвори до книги та читання.
     Флеш-моб був надзвичайно яскравим і неймовірно захоплюючим. Він приніс дітям багато позитивних вражень.
     Діти на всіх проведених заходах проявили себе хорошими слухачами, активними учасниками конкурсів, інтелектуалами.
    Всеукраїнський тиждень дитячого читання завершився, але бурхливе, цікаве й змістовне життя у нашій бібліотеці продовжується. Приходьте! Читайте! ...І все у нас із вами буде добре!















Немає коментарів:

Дописати коментар