пʼятницю, 29 березня 2019 р.

Всеукраїнський тиждень дитячого читання


                                                                                       Книги - морська глибина
Результат пошуку зображень за запитом "тиждень дитячого та юнацького читання"                                                                                     Хто, в них пірне аж до дна,
                                                                                    Той хоч і труду мав досить,
                                                                                            Дивні перли виносить.
                                                                                                                    І.Франко




З 19 по 23 березня  в Тимченківській сільській бібліотеці пройшов Всеукраїнський тиждень дитячого читання «Пізнай світ через книгу»
З метою заохочення дітей до читання, пропаганди української та зарубіжної книги, виховання в учнів любові до книги, культури читання протягом цього тижня були проведені : 
19 березня - літературний марафон «Ювілейний книгоград»
на якому діти залюбки занурилися в  книжкову круговерть найвідоміших творів української  та зарубіжної літератури, що святкують в цьому році свої ювілейні дати.
Надзвичайно емоційно пройшла 
20 березня  і мультимедійна година «Казкові герої в мультиках». Діти отримали море задоволення від перегляду своїх улюблених мультфільмів.
Цікаво відбувся 22 березня літературний круїз  «Кожна книга – це країна», який дозволив дітям поринути в загадковий світ не тільки улюблених казок, але й здійснити, за допомогою презентації, захоплюючу подорож мапою світу за казковими героями до тих країн, звідки вони зˈявились і познайомитись з їх авторами.
Протягом всього заходу діти приймали активну участь у вікторинах і іграх «Виправ помилку», «Літературний бутерброд», «Про кого йдеться?», долали різні перешкоди.









А також була оформлена книжкова виставка «Книга – друг на все життя».




Немає коментарів:

Дописати коментар