четвер, 20 квітня 2017 р.

«На столі духмяна паска»

                                       
       18 квітня  в приміщенні Тимченківської сільської бібліотеки  відбулось спільне, розширене засідання ради ветеранів, ради Будинку культури.  З побажаннями тісної співпраці звернулась до присутніх сільський голова Яценко С.О.
     Для учасників зібрання працівники Будинку культури Ражепа Н.П., Дібрівна С.М. та сільський бібліотекар  Дзюба Т.В. підготували і провели цікавий захід під назвою:
                          «На столі духмяна паска», 
 а також змістовну презентацію до дня Великодня. Під час якого присутні ознайомилились із історією, традиціями святкування Паски, церковними переказами, легендами,народними віруваннями, а також переглянули відеоматеріали про святкування Великодня в Україні, різних країнах світу, про сходження святого вогню в Єрусалимі, про виставку писанок на Софіївській площі в Києві. Адже Святе Христове Воскресіння в Україні недаремно вважається чи ненайбільшим  святковим днем. Дотримання традицій і звичаїв дозволяє відчути себе складовою частинкою великого українського народу.
    Так як великодній стіл неможливий без пасхального кулича  присутніх пригостили смачною, запашною паскою та духмяним чаєм.







Немає коментарів:

Дописати коментар