пʼятницю, 27 листопада 2015 р.




Загальні відомості про Тимченківську сільську



бібліотеку-філіал


Тимченківська  сільська бібліотека - філіал  розміщена  у приміщенні сільського Будинку культури в с. Тимченки. Займає три  кімнати.     
Бібліотекар – Дзюба Тетяна Василівна.
 


Бібліотекою обслуговується 800 читачів, планові показники по відвідуванню та книговидачі виконуються. Закуплено 3 ноутбука, принтер,мультимедія,  підключені до Інтернету, відкрито інтернет – бібліотеку. Також бібліотека підключена до  програми «Бібліоміст».  




Наша бібліотека – інформаційний, культурний, освітній заклад, що має упорядкований фонд документів, доступ до інших джерел та головним завданням якого є забезпечення інформаційних,освітніх, культурних та інших потреб користувачів.
Сільська бібліотека багатогранна. Вона створює комфортне середовище, здійснює психологічне розвантаження, є відкритим домом для всіх, кому потрібна книга і спілкування. Тому, наша сільська бібліотека, не обмежується традиційними формами роботи, а шукає і шукає нові шляхи популяризації фондів. Тільки так бібліотека завжди буде залишатися втіленням нового, незнаного і креативного. 










Немає коментарів:

Дописати коментар